Abidal: U ktheva në futboll për Titon

Data e publiklimit: Friday, December 28th, 2012

Futbollisti i Barcelonës, Eric Abidal, i cili u kthye në stërvitje pasi vuajti nga kanceri në mëlqi, ka thënë se rikthimi i tij në futboll vjen i motivuar nga Tito Vilanova.

Mbrojtësi francez, i cili ka qenë jashtë fushave për tetë muaj pas transplantimit të mëlqisë, ka thënë se ai e bashkndjen momentin me Tito Vilanovan, i cili tani po rikuperohet nga rikthimi i kancerit.

“Tito dhe unë kemi përjetuar gjëra të njëjta. Ne kemi menduar ndryshe prej të tjerëve. Ne e dimë çfarë mendon secili prej nesh, pa e thënë kurrë asnjë fjalë. Unë e bëj rikthimin tim për vete dhe për Titon”, është shprehur Abidal. /SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 1454 here

Fjalët kyçe