Barca nisë “Operacionin Dortmund”

Data e publiklimit: Tuesday, December 4th, 2012

Barcelona do të filloj një operacion transferimesh nga skuadra e Dortmund. Barcelona do të kërkojë 3 yjet e Dortmund, Mario Gotzen, Neven Suboticin dhe Mats Hummels.

Këta lojtarë janë tri dëshirat e para për Tito Vilanovën. Barcelona beson në kapacitetin që ka por që Vilanova mendon se sjellja e këtyre yjeve do të sillte në skuadër stabilitet në planet afatgjate.

Nuk dihet se sa është shifra që Barcelona do të ofrojë për sjelljen e ketyre yjeve por se thuhet se për të bindur klubin gjerman, Barca mund të ofroj edhe shkëmbime./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 294 here

Fjalët kyçe