“Barcelonë, mos e blej Neymarin”

Data e publiklimit: Tuesday, November 27th, 2012

Legjendari holandez, Johan Cruyf e ka kshilluar Barcelonën që mos të e blejë yllin brazilian Neymar. Sipas Cruyf, Barcelona ka në pozitë të tij plot lojtarë cilësor dhe blerja e tij nuk është e nevojshme.

”Barcelona nuk duhet ta blejë Neymarin. Blerja e tij do të krijonte edhe një viktimë në bankën rezervë. Vilanova e ka sjellur Songun sepse kishte një deficit në atë pozicion, por në pozitën ku luan Neymar nuk ka nevojë” deklaroi Cruyf./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 329 here

Fjalët kyçe