Dora e jashtëtokësorit dhe dora e Messit!

Data e publiklimit: Wednesday, December 5th, 2012

Gazeta e njohur portugeze “Record” sot ka hapur ballinën e saj me një foto ku shihen dy duar, dora e një alieni(jashtëtokësori) dhe dora e Lionel Messit.

Në sipërfaqe shihen 3 mbrojtës të Benfikës në përkujdesje të jashtëtokësorit njeri të quajtur Lionel Messi. Fotoja është në një botë tjetër, duke paraqitur Barcelonën si një skuadër që nuk është nga ky planet.

Dora e alienit dhe dora e Messit kanë një cak të cilin e prekun, duke specifikuar rekordin që mund të arrijë sot Messi, për të qenë edhe me statistika një jashtëtokësor i futbollit, ani pse ka vetëm 25 vite./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 458 here