Ëndrra e kikboksierit me një dorë

Data e publiklimit: Tuesday, December 11th, 2012

Nick Newell asnjëherë nuk ka pasur problem për të rënë në sy. Ai është luftëtar profesionist në artet marciale të përziera, edhe ose ka vetëm njërën dorë.

Problemi më i madh i Newellit 26-vjeçar është për t’i bindur të gjithë se është një luftëtar i zoti dhe këtë beson se e ka arritur së fundi kur u shpall kampion i XFC-së, që është prej rangjeve të dobëta të MMA-së. /SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 752 here

Fjalët kyçe