Francë, federata kundër Platini për Zidane

Data e publiklimit: Friday, November 30th, 2012

Michel Platini dëshiron të shikojë Zinedine Zidane në stolin e shpresave të Francës, por nuk është në të njëjtën linjë mendimi Federata e Futbollit.

Pasi kreu i UEFA-s shprehu hapur mendimin e tij, presidenti i federatës, Noel La Graet e shikon Zidane ende në procesin për t’u bërë trajner dhe shton se do të ishte më mirë që karriera e tij të vazhdonte në nivel klubesh./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 363 here

Fjalët kyçe