“Lind” Champions League për të rinjtë

Data e publiklimit: Friday, December 7th, 2012

UEFA krijon zyrtarisht nje Champions League për të rinjtë ose ndryshe Uefa Youth League. Duke nisur nga sezoni i ardhshëm, 32 skuadrat që do të sigurojnë kualifikimimin për në eventin elitar do të kenë mundësi të regjistrojnë ekipet e tyre Under 19 në turneun e ri dhe ndeshjet do të luhen në të njëjtën ditë si ato të Champions League. 96 sfidat e fazës së parë do të jenë në Shtator deri në Dhjetor të vitit 2013 dhe 16 të kualifikuarat do të përballen në sfidat me eliminim në shkurt të vitit 2014./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 548 here

Fjalët kyçe