Luiz beson në të ardhmen

Data e publiklimit: Wednesday, December 12th, 2012

Mbrojtësi i Chelsea, David Luiz, është i bindur se Blutë janë rikthyer në rrugë të duhur.

“Nëse rezultatet nuk vijnë tash, ata do të vijnë në të ardhmen. Në katër ndeshjet e fundit, kam luajtur vërtet mirë, në nivelin më të mirë dhe me shumë vetëbesim. Kam nevojë të vazhdoj këtë punë dhe mentalitet”.

“Çdo ditë, punoj, punoj, punoj, ky është çelësi i futbollit pasi nëse ju nuk punoni, ata djelmoshat punojnë më shumë se ju dhe pastaj ju vrasin”, ka thënë Luiz. /SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 621 here

Fjalët kyçe