New Orleans Hornets vitin e ardhshëm me emër të ri

Data e publiklimit: Thursday, December 6th, 2012

Yahoo Sports, duke iu referuar burimeve të ndryshme, bëri të ditur se ekipi i basketbollit të New Orleans Hornets pritet që sezonin e ardhshëm të NBA, të ndryshojë emrin, për ta kthyer në New Orleans Pelicans.

Disa nga alternativat e tjera ishin Krewe dhe Brass. Emri ishte planifikuar që të ndryshohej që kur pronari i New Orleans Saints, Tom Benson, bleu ekipin në muajin Prill./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 455 here

Fjalët kyçe