Pistorius nuk njeh limite, në duel edhe me një kalë

Data e publiklimit: Tuesday, December 11th, 2012

Atleti afrikano-jugor, Oscar Pistorius, 6 herë kampion olimpik për paraplegjikët dhe pjesëmarrës i rregullt edhe në garat mes atletëve më të mirë të botës, kërkon të eksplorojë aventura të reja për të dhënë shembull se edhe njerëzit pa këmbë mund të bëjne një jetë të lumtur e të shëndetshme.

Ai ka vendosur të sfidojë një kal me gjak të pastër arab në pistën e Dohas. Kjo inisiativë është pjesë e një fushate që kërkon të nxjerrë në pah vlerat e njerëzve me aftësi të kufizuara fizike dhe kontributin e madh që ata mund të japin në komunitet./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 812 here

Fjalët kyçe