Shtyhet Serie A?

Data e publiklimit: Friday, December 7th, 2012

Bora që ka rënë ditëve të fundit dhe që pritet të bije edhe gjatë vikendit mund të jetë shkak që disa ndeshje të Series A italiane të shtyhen këtë vikend.

Ndeshjet Atalanta-Parma, Siena-Catania,Torino-Milan, Inter-Napoli e Bologna-Lazio janë me gjasa më të mëdha për tu shtyer pasi që në këto pjesë është parashikuar rënie e borës me të madhe.

Vendimi për shtyerjen apo jo të ndeshjeve do të mirret nesër./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 432 here

Fjalët kyçe