Stefan Bradl operohet me sukses

Data e publiklimit: Friday, November 30th, 2012

Piloti gjerman i skuadrës LCR Honda, Stefan Bradl iu nënshtrua ndërhyrjes kirurgjikale në parakrahun e djathtë gjatë ditës së 23 vjetorit të lindjes së tij.

Ndërhyrja ndaj pilotit të Moto GP u krye në një klinikë të Barcelonës dhe sipas mjekëve, gjermani mund të rinisë stërvitje pas 3 javësh./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 640 here

Fjalët kyçe