Publikimet e etiketuara me fjalën ‘Sport’
On Friday, December 28th, 2012

Fluturon, fluturon Felixi

Austriaku Felix Baumgartner theu rekordin botëror të hedhjes nga lartësia mbi sipërfaqen e planetit Tokë, duke e shkruar emrin e tij nw histori. Ai kërceu nga kapsula e tij e ngritur në stratosferë me balon ..më shumë

On Wednesday, October 17th, 2012

(Foto) Kudo që shkojnë mamatë i kanë nga pas

Edhe pse tashmë ata janë të rritur dhe janë njerëzit më të njohur në botë, përsëri ata mbështeten nga mamatë e tyre. Emrat e mëdhenj si David Beckham, Michael Phelps, Andy Murray etj., shoqërohen ..më shumë

On Wednesday, October 17th, 2012

Sportistët i futen fushatës!

Një mbrëmje vonë në shtator, njerëzit mbushën ndërtesën e operës në Çernivtsi, një qytet pranë kufi rit të Ukrainës me Rumaninë që dikur njihej si Çernouitz gjatë kohës kur sundohej nga Perandoria ..më shumë