Thuram “pro” martesave gay

Data e publiklimit: Wednesday, December 12th, 2012

Në kulmin e debatit për martesat mes homoseksualëve në Francë, ish mbrojtësi i kombëtares, Lilian Thuram del në krah të këtij komuniteti.

Ligji do të diskutohet në fund të Janarit në Parlament dhe sipas Thuram, martesat gay në vend duhet të legalizohen.

“Më duket surreale të protestohet për celebrimin civil të homoseksualëve”, shprehet 40-vjeçari, i impenjuar prej kohësh në fushatat kundër racizmit./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 744 here

Fjalët kyçe