Jeni duke shfletuar kategorinë ‘Tjera’

E bëmë maksimumin

Edhe pse sportet kryesore të Kosovës si futbolli e basketbolli mbeten ende të izoluar, viti 2012 ishte i suksesshëm në procesin e ndërkombëtarizimit të disa federatave të tjera. Kështu ka vlerësuar Besim Hasani, kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës. Edhe pse kjo e fundit nuk u njoh nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), Hasani thotë ..më shumë

Publikuar 2213 days më parë

Supersportistja përgatitet për një supervit

Majlinda Kelmendi ka dyshime kur jep vlerësime për vitin 2012. Thotë se ai ishte ..më shumë

Tjetër padi ndaj Armstrong

Lance Armstrong do të përballet me një tjetër padi. Sunday Times, e cila ngriti ..më shumë

I kërkon Turqia e Sllovenia

Turqit nuk po i lënë rehat dy xhudistet më të mira kosovare, Majlinda Kelmendin ..më shumë

Surfisti që e emocionoi botën

Derek Rabelo e ka emocionuar botën me vullnetin dhe përkushtimin e tij për sportin ..më shumë

Skitarët kërkojnë sukses në Slloveni

Reprezentacioni i Kosovës do të marrë pjesë në garën ndërkombëtare, që do ..më shumë

Mundje për të rinj, Botërori 2013 në Shqipëri

Shqipëria do të jetë vendi organizator i Kampionatit Botëror të Mundjes për ..më shumë

UCI nuk liçenson Katushan

Vendim surprizë i Komisionit të Liçensave në Federatën Ndërkombëtare të Çiklizmit, ..më shumë

Baku, nikoqir i Lojërave Evropiane

Baku, kryeqyteti i Azerbajxhanit, do të organizojë Lojërat inauguruese Evropiane ..më shumë

Doktori gjerman akuzon: Londër 2012 kishte 60% të dopuar!

Çështja e Lens Armstrong ka tronditur botën e sportit botëror dhe ka treguar ..më shumë