Tjetër padi ndaj Armstrong

Data e publiklimit: Monday, December 24th, 2012

Lance Armstrong do të përballet me një tjetër padi. Sunday Times, e cila ngriti dyshime ndaj çiklistit për doping në vitin 2004, u detyrua të paguajë 485 mijë Dollarë në atë kohë për të zgjidhur çështjen.

Pas vendimit të agjencisë amerikane antidoping, tani gazeta britanike kërkon nga Armstrong shumën e paguar plus interesa dhe shifra është rreth 1.6 milionë Dollarë./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 1343 here

Fjalët kyçe