Top 10 skuadrat më të vlefshme në botë

Data e publiklimit: Friday, December 7th, 2012

Janë publikuar sot 10 skuadrat më të vlefshme në botë për vitin 2012. Barcelona mbetet përsëri skuadra më me vlerë me 671 milion euro. Real Madridi është e dyta me 593 milion euro.

Manchester City është në pozitën e tretë me vlerë 489 milion euro, para Manchester United me 452 milion euro.

Bayern Munchen (429), Chelsea (380), Paris Saint Germain (321), Juventus (307), Arsenal (291) dhe Tottenham (249), përbëjnë top 10-shen e skuadrave më të vlefshme./SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 416 here

Fjalët kyçe