(VIDEO) 86 golat e Messit, analizë e video

Data e publiklimit: Tuesday, December 11th, 2012

Lionel Messi ishte tema e ditës në të gjitha mediat sportive evropiane. Rekordi i arritur për më shumë gola brenda një viti kalendarik është analizuar në media të shumta.

Muaji shtator ishte muaji më i frytshëm për Messin pasi që ka realizuar plot 13 gola në këtë muaj. Asistuesi më i mirë i tij është Iniesta me 9 asiste, Fabregas e Sanchez me nga gjashtë. Malaga dhe Bayern Leverkusen janë viktimizuar më shumë nga ai pasi që kanë pësuar nga 6 gola.

76 golat e Messit kanë qenë me këmbën e majtë, 7 me të djathtën ndërsa 3 gola me kokë. 13 gola nga Messi këtë vit janë shënuar me Argjentinën. /SportIndeks.Com

Ky publikim eshte lexuar 1447 here

Fjalët kyçe