(VIDEO) Rosi: Stoner më urren për parakalimin e vitit 2008!

Data e publiklimit: Wednesday, December 12th, 2012

“Stoner më urren pasi e munda në Laguna Seka në vitin 2008”. Valentino Rosi ka shpjeguar arsyen pse sipas tij urrehet aq shumë nga australiani që i dha lamtumirën garave me motorë në fund të këtij edicioni të MotoGP. Gara për të cilën bëhet fjalë, është ajo ku Rosi ka bërë një prej parakalimeve më të bukura të karrierës së tij në pjesën e pistës që mban nofkën “hapësja e shishes”, duke kaluar aty pikërisht Stoner me një manovër fantastike që ka hyrë në historinë e garave me motorë.

“Stoner filloi të më urrente vetëm sepse humbi në atë garë. Nga ai moment më tutje nuk mundi të bënte asgjë tjetër përveç se të fliste për të kaluarën dhe për këtë garë, sepse në atë kohë nuk ishte burrë sa duhej për të kuptuar që kishte humbur dhe pikë”.

Rosi më pas ka kritikuar në përgjithësi edhe modelin e pilotit që përfaqësonte Sotner. “Në vitet e fundit, ky sport është bërë shumë serioz, e bashkë me të edhe pilotët. Në të kaluarën kishte më shumë guxim, por tani duket sikur gjithçka është meritë e seriozitetit dhe përgatitjes fizike. Të gjithë ndjekin dieta dhe stërviten shumë, pa patur një jetë normale. Mendoj se është e rëndësishme edhe të argëtohesh”, shpjegoi Rosi. /SportIndeks.Com

http://youtu.be/sfPM77TsGaA?t=2m23s

Ky publikim eshte lexuar 882 here

Fjalët kyçe